admin login

Reeds 30 jaar marktleider in het luxeproduct kasjmier, stelt Hemisphere in staat deze buitengewone kwaliteit te produceren in hun zorgvuldig geselecteerde spinnerijen en weverijen.

Hun nauwe samenwerking met gerenommeerde specialisten, die zich gedurende vele jaren hebben bewezen, maakt dat ze kunnen vertrouwen op de eersteklas Kasjmier uit Mongolië, Merino uit Australië en Katoen uit Egypte.

Innovatieve brei- en weeftechnieken zorgen voor opvallende en buitengewone stukken.  Elke collectie omvat perfect op elkaar afgestemde producten waarin kleuren en dessins matchen met hun kenmerkende "toon op toon" stukken.

 

Enkele weetjes rond "GROTE wasjes kleine wasjes":

Om de hoeveel tijd moet ik mijn kasjmieren trui wassen? Afhankelijk van de draagfrequentie, maar uiterlijk na elk vierde gebruik.  Tussendoor is het voldoende om de trui een nacht in de frisse lucht te hangen.
In de machine of handwas? Op wolprogramma is beter dan handwas.  Indien mogelijk, enkel koud wassen op een lage draaisnelheid. In geval van handwas, enkel lauw water gebruiken, maar laat de pullover niet te lang weken.  Meermaals spoelen met proper water, niet uitwringen, maar voorzichtig uitknijpen en oprollen in een handdoek.  Belangrijk: gebruik geen chemicaliën.
Hoe verwijder ik knobbeltjes? Met de Hemisphere Cashmere kam kunnen deze gemakkelijk verwijderd worden.
Welk wasproduct gebruik ik het best? Voor het beste resultaat is Hemisphere Cashmere Lotion aan te raden.  Deze is dan ook speciaal voor kasjmier en kasjmier met zijde ontwikkeld.  Gelieve geen wasverzachter te gebruiken daar die volledig ongeschikt zijn voor kasjmier.
Hoe droog ik kasjmier? Best in een droger met koude lucht gedurende max 30 minuten.  Vervolgens plat neerleggen om te drogen.  Nooit op kapstok laten drogen.
Hoe verwijder ik vlekken? Het stuk niet laten weken noch op wrijven anders zal de trui klitten.  Breng onverdunde Hemisphere Cashmere Lotion aan op de vlek en vervolgens wassen zoals hierboven uitgelegd.
Waar bewaar je kasjmier het best? Liefst op een donkere, koele plaats.  Niet hangend opbergen, maar in een afsluitbare plastieken zak om motten te voorkomen.